Een website of programma toestaan op verzoek van een kind

Het kind kan toestemming vragen om een verboden website te bezoeken of om een verboden programma te gebruiken. Met deze functie kun je indien nodig de instellingen van Kaspersky Safe Kids onderweg aanpassen.

Hoe werkt het

Wanneer je kind probeert een verboden website of programma te openen, blokkeert Kaspersky Safe Kids die poging en toont het een melding. Je kind kan klikken op Vraag toestemming om toegang tot de verboden website of het verboden programma te vragen. Het verzoek wordt automatisch weergegeven op My Kaspersky en op je smartphone of tablet waarop Kaspersky Safe Kids is geïnstalleerd.

Je deelt je beslissing aan het kind mee via op de knoppen Toestaan of Weigeren. Je beslissing wordt automatisch weergegeven op de computer van je kind.

Automatische wijzigingen aan instellingen van Kaspersky Safe Kids

Goedgekeurde websites en programma's worden automatisch toegevoegd aan de lijst met uitzonderingen en zijn voortaan toegestaan voor je kind. Als je je beslissing wilt wijzigen, kun je een website of programma verwijderen uit de lijst met uitzonderingen. Voor meer informatie raadpleeg je de Help van My Kaspersky.